“Bombashët e Kumanovës” një rast i montuar?! (VIDEO)


Agim Behluli asnjëherë se kishte menduar se ndonjë ditë do të përfundojë në burg. Si një gazetar, mësues dhe aktivist i njohur i sektorit joqeveritar në qytetin e Kumanovës, do të ishte shokuese lajmi se ai ishte akuzuar për veprën terrorizëm, konkretisht në rastin “Bombashat e Kumanovës.

Në vitin 2003 në hekurudhën Shkup-Tabanovcë dhe në qendrën e qytetit të Kumanovës dikush kishte vendosur bomba shpërthyese. Për këtë vepër do të akuzohen Agim Behluli, Avdil Jakupi-Cakalla, Xhemail Iseni, Avni Ajeti dhe disa të tjerë.

Agim Behluli për intervistën e dhënë për Pa Censurë, tregon tmerrin që kishte përjetuar gjatë kësaj kohe.
“Më shumë më dhemb që prindërit e mi i humba gjatë qëndrimit tim në burg, ata më njihnin mirë, nuk mundën ta përballojnë që mua më quajtën terrorist” thotë Behluli.

Për më shumë ndiqeni intervistën:

Baby Boo