Boksieri i njohur Anthony Joshua foto të re në xhami, thotë: Mashaa Alllah! (FOTO)


Në një status në profilin e tij përsonal, aktualish boksieri më i mirë në botë deklarohet kështu:

Jushua është parë edhe shumë herë të tjera nëpër xhami, shih fotot:
Ai poashtu ka mbështetur programe për ndihmë të zhvendosurëve nga Siria:

Dihet që shumë figura të sportit e çdo sfere, madje më të suksesshmet e kanë pranuar dhe po e pranojnë islamin, nga to ishte boksieri Muhammed Ali (Allahu e mëshiroftë).

Joshuan Allahu e forcoftë në islam e shtoftë edhe më shumë si ky!

Baby Boo