Bojkotuesit e referendumit pa durim presin festën pas referendumit (Foto)

Bojkotuesit e referendumit po përgatitet, dhe siç thuhet në thirrjen e tyre, tubimi gjithë-popullor para Kuvendit do të fillojë në ora 19:00.

Baby Shop Charli

Sipas tyre, referendumi do të jetë i suksesshëm vetëm nëse nuk ka dalje, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas informacioneve të fundit nga KSHZ-ja, dalja në referendumit e sotshëm deri në ira 17:00 është 28.83/Telegrafi/

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors