“Bojkotiraj” fton për veprime antilogjore, a do të reagojë MPB?!


Nisma për bojkotimin e referendumit ‘Bojkotiram”, ka publikuar ftesë për fotografimin dhe denoncimin e atyre që do të votojnë sot, shkruan Fakte. Veprim ky i dënueshëm me ligj, për çka mund të fitoni padi penale dhe të përfunfoni në burg.

Në lajmërim është dhënë edhe adresa e postës elektronike të “Bojkotiram” ku qytetarët do duhej sipas tyre të dërgojnë fotografitë dhe videot e atyre që votojnë./FAKTE

Baby Boo