Boban Iliç do të vuaj në burg edhe 4 vite dhe jo 6 sa është shfaqur në opinion


Vrasja e vogëlushit  Almir Aliu 4 vjeçar, më date 25.06.2016  nga ana e Boban Iliçit dhe vendosja e tij në paraburgim deri ne vitin 2018, do ti’a shkurtojë vitet prapa grilave vrasësit, nga 6 sa u gjykua ne 4 vite.

Pra në të gjitha proceset gjyqësore merret parasysh edhe koha e qëndrimit ne praburgim.

Boban Iliçit do të lirohet në viti  2022 e jo ne vitin 2024 siç është shfaqur për opinionin.

 

Baby Boo