BMW X5 mundohet, por dështon keq të kapë Audi A7 në autostradë

Personi që po e drejtonte veturën BMW X5 M50d, e cila është gjenerata e fundit nga kjo kompani, duket se e nga*cmoi njeriun që ishte brenda modelit Audi A7.

Baby Boo

Personi në X5 M50d arriti deri në 161 mph (260 km/h) por më pas kufizuesi elektronik i shpejtësisë maksimale filloi dhe e parandaloi veturën që të shkonte më shpejt.
Në realitet, SUV me naftë me performancë të lartë ka të ngjarë të prekte shpejtësinë maksimale 155 mph (250 km/h), e jo më shumë, pasi kështu ata janë të programuar që të ndalen te kjo shpejtësi.