Blushi lajmëron për lirimin e disa shqiptarëve nga kampi i fe*rrit

Tedi Blushi ka njoftuar në fejsbuk për lirimin e disa fëmijëve shqiptarë të kampit të Al Hawl, të cilët shumë shpejt do të kthehen në Shqipëri.

Baby Boo

“Falenderojmë Gjysmë Hënën e Kuqe Siriane për lirimin e disa fëmijëve shqiptarë të kampit të Al Hawl, të cilët shumë shpejt do të kthehen në Shqipëri.
Tani punë për të kthyer të gjitha gratë dhe fëmijët që ndodhen në këtë kamp!” ka shkruar Blushi.