Bllokohen rrugët e Shkupit, ja pse


Për shkak të vizitës së kryeministres britanike Teresa May, do të ketë një regjim të veçantë të trafikut në zonën e qendrës së Shkupit.

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi gjatë ceremonisë zyrtare që do të mbahet para ndërtesës së Qeverisë rreth 15:10, trafiku në atë pjesë të qytetit do të jetë e mbyllur plotësisht dhe devijuar në rrugët përreth.

Rreth orës 17:00 do të jetë i mbyllur plotësisht rruga “11 tetori”, seksioni i rrugës “Dame Gruev”, bulevardi “Koço Racin”.

MPB u bën apel të gjithë përdoruesve të rrugës që t’u binden urdhrave që do të japin zyrtarët e uniformuar të policisë.

Baby Boo