Bllagica Laskova zë vendin e Daniela Rangellovës


Pasi Daniela Rangelova dorëheqje nga Unionnii i Grave të OBRM-PDUKM-së, këtë funksion do ta drejtojë përkohësisht Bllagica Lasovska.

Një vendim i tillë u miratua në seancën e fundit të Komitetit Ekzekutiv të OBRM-PDUKM-së.

Komiteti Ekzekutiv i OBRM-PDUKM-së gjithashtu konfirmoi zgjedhjen e Nikolla Micevskit si koordinator i ri i grupit parlamentar të koalicionit të udhëhequr nga OBRM-PDUKM në Kuvend. Micevski u zgjodh unanimisht me propozimin e koordinatorit aktual Dragan Danev, i cili për arsye personale u tërhoq nga pozita e tij si koordinator.

Në mbledhjen e rregullt të Komitetit Ekzekutiv, u konfirmuan dorëheqjet e Daniela Rangellovas dhe Luka Krzalloski nga pozita e kryetares së Unionit të Grave dhe Unionit të Forcave të të Rinjve. Është marrë vendim për fillimin e procedurës për shpalljen e procedurës për përzgjedhjen e organeve të reja qeverisëse të Unionit të Grave dhe Unionit të Forcave të të Rinjve.

 

Baby Boo