Blerim Reka ka një porosi për votuesit e BDI-së !


Kandidati i pavarur për President, Blerim Reka në një intervistë për emisionin Jeta në Kosovë me Jeta Xharën ka shpalosur vizionin e tij për të qenë President i ardhshem i Maqedonisë.

Jeta Xhara me pyetjet e saja provokative ka prekur problematikën e jetës politike në Maqedoni.

Profesor Reka nuk ka hezituar të përgjigjet për shumë çështje me rëndësi, por një nga pyetjet direkte ka qenë: Cila është porosia e Blerim Rekës për votuesit e BDI-së?

Profesor Reka me elokuencë të jashtëzakonshme dhe me një fjalor të butë prej intelektuali që nuk jemi mësuar ta shohim në ekranet televizive është përgjigjur shumë shkurt dhe me një ndjenjë të lartë vëllazërore duke thënë : ”Porosia ime për votuesit e BDI-së, por edhe për të gjithë të tjerët Voto me ndërgjegje dhe me zemër!