Blerim Osmani bartës i listës nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë

Nga burime të besueshme brenda degës së Bashkimit Demokratik për Integrim, Blerim Osmani,magjistër i shkencave juridike,do t’i prijë listës fituese të Bashkimit Demokratik për Integrim për Asamblenë komunale të Tetovës, këtij bastioni të fuqishëm të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Bashkimit Demokratik për Integrim me këtë vendim që listës t’i prijë një i ri si Blerim Osmani, ka bërë befasinë për fitoren që e pret në bastionin e saj, Tetovën e Bashkimit Demokratik për Integrim. Z. Osmani është i njohur në mesin e të rinjve tetovarë dhe ekspertët e rinj, në veçanti ata juridik.
Të qenët në krye të listës, bartës i Listës zgjedhore, është krenari për çdo anëtar të çdo partie dhe besimi i fuqishëm në aftësitë dhe kapacitetin moral, politik e atdhetar. Tashmë, Blerim Osmani e ka dëshmuar dhe pritet të arrij votat që deri më sot asnjë herë nuk i ka arritur Bashkimit Demokratik për Integrim. në Tetovë.

Baby Boo