Blerim Latifi: “Turkofilat vazhdojnë të merren me Skenderbeun”


Blerim Latifi

Kanë kaluar 552 vjet nga vdekja e tij dhe ende turkofilat vazhdojnë të merren me Skënderbeun. Edhe pas pesë shekujve ende i tmerron lavdia e tij. Mendojeni kur ka qenë gjallë, i ka l’shu shpirti veç emrin kur ia kanë degju. Këta mercenarë një gjë duhet të mos e harrojnë: paret e babës mbret një ditë harxhohen, thirrjet e tyre ” dum babën sulltan”, askush nuk ka për t’i marrë seriozisht, e ajo që ka për të mbetë është kombi shqiptar dhe baba i tij i vërtetë, Gjergj Kastrioti. Blerim Latifi