Blerim Latifi i quan “kr*iminelë” komisionerët e numërimit të votave: Ja kush janë sponsorizuesit e tyre

Profesori universitar i Filozofisë Blerim Latifi, ka reaguar pas raporteve për vj*edhje votash.
Ai i ka quajtur “kr*iminelë” komisionerët e numërimit të votave dhe zonë të “kr*iminalitetit” Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve në Fushë Kosovë.
Sipas tij, sponsorizues të këtij kr*iminaliteti janë të fortit dhe parelinjtë brenda partive.

Baby Boo

Reagimi i Latifit në Facebook:
N’Kosovë ekziston një kategori specifike e kr*iminelëve që quhen komisionerë të numërimit të votave. Në ditën e zgjedhjeve zonë e kr*iminalitetit të tyre janë qendrat e vendvotimeve, ndërsa pas kësaj dite është QNR ( Qendra e numërimit dhe rezultateve) në Fushë Kosovë. Sponsorizuesit e këtij kr*iminaliteti janë të fortit dhe parelinjtë brenda partive.