Bleni Freesia, me atë shumë ju ndihmoni njerëzit me aftësi të kufizuara!

Shaqir Palushi probari i Golden Eagle prezanton:

Freesia po vjen!
Fabrika e letrës higjenike dhe ambalazhit të letrës-Lipjan nga Fondacioni Golden Eagle

Kjo fabrik për prodhim të letrës higjenike dhe ambalazhit të letrës është unike.

Sepse në fabrikën tonë, do të punojnë personat me aftësi të kufizuara, e produktet që ju i blini nga fabrika jonë, do të sigurojë mbështetje financiare dhe humanitare për të gjithë njerëzit në nevojë.

Duke ble produktin e Freesias, ti blen produkt vendor dhe jep shpresë e kontribuon për njerëzit në nevojë! 🙏🏼

#FreesiaPaperFactory

Baby Boo