Blen orë ‘Rolex’ në vlerë 8 mijë franga, posta i sjell kuti boshe

Një orë në vlerë 8,000 franga, e cila ishte blerë në një faqe ankandi online në Zvicër dhe i ishte dërguar pronarit të saj me postë, thuhet se misteriozisht është “zhdukur”, transmeton albinfo.ch.
Ora ‘Rolex’ ishte e paketuar në tri kuti të mbivendosura, nuk mund të kishte rënë diku, sepse ishte e sigurt brenda saj, raportoi transmetuesi publik zviceran SRF.

Baby Boo

Misteri u thellua ndërsa një dokument i brendshëm postar zbuloi se 120 gramë – saktësisht pesha e orës – u zhduk nga paketimi midis mesnatës në qendrën e shpërndarjes Frauenfeld në orën 3 të mëngjesit në qendrën e shpërndarjes Untervaz, transmeton tutje albinfo.ch.
Bazuar në këto prova, pronari dyshon se një punonjës postar vodhi orën dhe e dërgoi paketën bosh përpara.

Sidoqoftë, shërbimi postar mohon çdo keqbërje.
“Më duket jashtëzakonisht e ulët dhe për të ardhur keq që zyra postare po shikon në mënyrë aktive në anën tjetër të mundësive, kinse si ka ndodhur, edhe pse ata kanë një hajdut në mes të tyre”, tha pronari i orës.