Bjordi ndërpret garën e tij në Big Brother Vip, del nga shtëpia

Bjordi u largua nga shtëpia e Big Brother Vip, duke hequr dorë nga çmimi i madh. Publiku përzgjodhi Bjordin si më pak të preferuarin brenda shtëpisë.

Në televotim bashkë me të ishin Efi, Armaldo dhe Tea.

Baby Boo