Biznesmeni Salija: Investova në Maqedoni për çështje patriotike


Ky është video materiali ku ju mund të ndiqni, intervistën me biznesmenin shqiptarë Muzafer Salija i cili jeton dhe vepron në Austri.

Salija ka investuar në Maqedoni duke krijuar luksin e vërtetë në M*Line Spa Center në Gradec, me qëllim që edhe në Maqedoni të ketë një qendër të tillë bashkëkohore…

Për më tepër ndiqni videon:

Baby Boo