Biznesmeni nga Shkupi apel rinisë maqedonase: Bëhuni bashkë, shkatërroni shqiptarët! (FOTO)

Pas vdekjes së të riut maqedonas në Shkup, janë shtuar zërat maqedonasit të mobilizohen dhe të vrasin shqiptar në Maqedoni, njofton portali, AMERIKA-RADIO.

Njëri prej tyre që edhe publikisht ka bërë thirrje është pronari i restorantit “MECKA” në Qendër të Shkupit “MECKA” në pronësi të SPIRKO BLAZHEVSKI. Komenti është në rrjetin social FACEBOOK në fan page-in me emrin “ KOMITI SKOPJE”. Pronari i këtij restoranti që gjendet 1 kilometër larg nga godina e Qeverisë së Maqedonisë dhe që vizitohet edhe nga shumë funksionar shqiptar të Qeverisë, bënë thirje publike që tifozët maqedonasit të mobilizohen dhe të zhdukin dhe vrasin shqiptar.

Baby Boo