Bisturia jo vetëm se e transformoj në pamje por, i transformoj edhe zërin! (Video+Foto)

Operacionet plastike janë bërë trend i kohëve të fundit, nëse shikojmë këngëtaret e estradës, ne mund për një gjë jemi dakord njëzëri, të gjitha janë të ngjashme.

Kanë fryrë buzët, kanë hequr brinjët, kanë zmadhuar pjesë të trupin dhe kanë zvogëluar ca të tjera, me një fjalë janë të gjitha i njëjti model!

Ky trend i ndryshimeve drastike komentohet sa për keq, aq të tjerë i përgëzojnë për këto forma.

Shumica e femrave të estradës kanë ekzagjeruar me ndryshimet, deri në atë shkallë ku nga një vajzë e bukur dhe simpatike, janë shndërruar në femra të cilat nuk mundesh të ju besosh se janë të njëjtat që njohe vite më parë.

Rasti më i përfolur por njëherit dhe më i ndjekur është ky i Luana Vjollcës, ndryshimet drastike të saj, të bëjnë që në dy foto ndër vite të saj, fillon të mendosh se flitet për dy persona të ndryshëm.

Kënga e fundit që është lansuar sot nga Luana Vjollca në bashkëpunim me Bujar Qamilin, me titull “Mi dhe flake mallit tim” duken qartë ndryshimet e saj, por ajo që mund të vëreni në këtë këngë është zëri i ndryshuar i Luanës./PaCensurë

Për më tepër dëgjoni këngën:

Baby Boo