Bislimovski: “Nuk besoj se Rusia do të ndalojë dërgimin e gazit”

Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetike, Marko Bislimovski i shpreh se me vëmendje duhet t’i shpenzojmë burimet e energjisë dhe se energjia elektrike dhe derivatet e naftës duhet të përdoren në mënyrë të arsyeshme.

Baby Boo

“Janë shtrenjtuar burimet e energjisë për katër herë. Si shoqëri duhet të fillojmë të shpenzojmë këto burime energjetike dhe të kursejmë”, tha Bislomovski.
Ai nuk beson se do të ndalohet dërgimi i gazit natyror.
“Mazuti është alternativa e gazit, por unë nuk besoj se do të ndalohet dërgimi i gazit natyror”, u shpreh ai.