Biseda e Ramës me të riun që ishte në kafe: Hajde puno në ndërtim, apo do doganier? Djali: Po, kam mbaruar shkollën

Kryeministri Edi Rama ka qenë ditën e sotme në Durrës ku ka qenë duke inspektuar fazën e parë të rindërtimit për të rikthyer në shtëpi të prekurit nga tërmeti.

Sigma Doors

Rama ka parë disa të rinj në kafe dhe ka pasur një bisedë të shkurtër me ta.

Rama: Çuna mirë?

Djemtë: Përshëndetje!

Rama: S’keni punë ë? Pa punë? Po hajde pra puno këtu

Djali: Ndërtim?

Rama: Po pse ça do ti, do të punosh doganier?

Djali: Po, kam mbaru shkollën.

Rama: A ke mbaru shkollën, aaaaa…