Birraria zvicërane prodhonë birrë edhe me “L”-në e Blerim Xhemailit (foto)


Pas krijimit të një birre speciale nga “Luzerner beer” me shenjën e shqiponjës në nderim të, Granit Xhakës dhe Xherdan Shaqirit , kjo e fundit ka publikuar edhe një ide tjetër.

Kësaj radhe për nderim të futbollistit shqiptar, Blerim Xhemajlit , i cili ka festuar në formë te shkronjës L, dje pas shënimit të golit kundër Costa Rikes, sipas shkronjës së parë të emrit të djalit të tij, përcjell Fakte.

Pronari i kësaj korporate ka deklaruar se sa herë që shënohet gol nga futbollistët e përfaqësueses zvicerane do te krijojë birrë më simbolin e festimit.

Baby Boo