Bill Gates pret në rradhë për një hamburger!

Për njeriun i cili ka pasuri të madhe çdokush mendon se dëshiron ushqime më të mira dhe më të shtrenjta për darkë. Por miliarderi Bill Gates nuk mendon kështu. Themeluesi i Microsoft-it si dhe një nga njerëzit më të pasur në botë së fundmi u fotografua duke pritur rradhë për të marrë një hamburger, transmeton Pa Censurë

Baby Boo

Fotoja është shkrepur nga një punonjës i Microsoft i cili thotë se në moment vuri re z.Gates dhe mendoi që t’i bëjë një foto. Jo më kot vet Gates ka thënë se edhe tani që është i pasur hamburgeri shijon njëjtë/Pa Censurë/