Bill Gates kishte kërkuar ide nga Jeffrey se si t’i jepte fund martesës me Melinden


Ndarja e Bill Gates dhe Melindës ka bërë zhurmë të madhe tek mediat.
Dyshja kanë deklaruar se kanë qenë që një kohë të gjatë në bisedime për t’i dhënë fund lidhjes së tyre.

Çifti i pasur kanë bërë kërkesën për ndarje muajin e kaluar.
Sipas personave të afërt të çiftit ai ishte duke kërkuar që një kohë të gjatë një arsye për t’i dhënë fund martesës.
Madje, për këtë ndarje ai kishte kërkuar ndihmë edhe nga Jeffrey Epstein i cili njihet si njëri nga abuzuesit seksual më të mëdhenj, ku është dënuar disa herë.

Baby Boo