Bilall Kasami: “Tetovën do t’a ndryshojmë me ka krejt”


Kandidati për Kryetar të Komunë së Tetovës Bilall Kasami, ka shpalosur platformën e tij për qytetin e Tetovës.
Në platformë përfshihen ndërtimi i shkollave fillore në fshatrat e malësisë, rregullimin e rrjetit të kanalizimit për ujërat e zeza, zgjidhjen e problemit për transportin publik në Tetovë, si dhe shumë premtime të tjera që përfshihen në këtë platformë.