Bilall Kasami: “Sellca do të jetë paralagje moderne”


Kryetari i Lëvizjes BESA, njëherit kandidat i Lëvizjes BESA për Tetovën sot ka vizituar Malësinë e Tetovës ku pas Llacës dhe Vicës u ndal në Sellcë, ku e pritën qindra banorë të këtij fshati.

Kasami para banorëve të Sellcës tha se ky fshat në vend që të ishtë paralagje moderne është një fshat me shkollë të shkatërruar dhe pa ujë.
Përndryshe Kasami është kandidat favorit për ta fituar Tetovën.