Bilall Kasami nga Gam-Gami: “Transformimi i Tetovës do të fillojë nga këtu”


Kryetari i Lëvizjes BESA si dhe njëherit edhe kandidati për Kryetar të Komunës së Tetovës Bilall Kasami, sonte vizitoi edhe banorët e lagjes Gam-Gami në Tetovë.

Nga atje Kasami premtoi se do të lirojnë ngulfatjen nga kjo lagje, dhe se transformimi i qytetit do të fillojë që nga kjo lagje.

“Zemra e Tetovës – Gam-Gami është pjesa më e ngulfatur e qytetit. Kemi projekt konkret si ti lirojmë arteriet kryesore të qytetit!
Transformimi i Tetovës do të filloë nga këtu”, është shprehur Kasami.