Bilall Kasami: “Bashkë me ministrin Arjanit Hoxha pamë si jane duke u zhvilluar punimet për pastrimin e kanalit në Radiovcë”


Kanali i ujitjes Radiovcë – Xhepçisht, një problem i motshëm. Problemet kërkojnë zgjidhje konkrete. Bashkë me ministrin Arjanit Hoxha pamë si janë duke u zhvilluar punimet për pastrimin e këtij kanali!”, ka deklaruar lideri i BESËS dhe kandidat për Tetovën, Bilall Kasami.