Bie numri i të infektuarve. A do të hapen shkollat në shtator?

Mikrobiologu Nikolla Panovski ka deklaruar, se meqë kemi ulje të rasteve pozitive, lehtësimi i masave anti-Covid është i nevojshme.
Ka vlerësuar, se me këtë trend të rënies së shifrave, kah muaji shtator mund të hapen edhe shkollat dhe fakultetet.

Baby Boo

“Do të mund të shkojnë fëmijët në shkollë. Ndoshta jo nga shtatori, por nga tetori. Këndej pari. Të hapen shkollat, fakultet dhe do të kemi një valë të vogël gjatë vjeshtës dhe dimrit i cili shumë lehtë do të përmbahet”, tha Panovski