Bie bora e parë në Maqedoni

Gjatë ditës së sotme, në pjesët malore të vendit filloi të ketë reshje të borës.
Bora e parë në Maqedoni ra sot pasdite në Mavrovë, Pelister dhe Nizhepole.

Baby Boo

Në pjesët më të ulëta sot pasdite në disa vende kishte reshje të shiut.
Gjatë ditës së nesërm pritet mot i acartë me merë mesatare në drejtim verior./