Bezhovska: Pritet inflacion i lehtë në Maqedoninë e Veriut

Në Maqedoni pritet inflacion në shkallë të caktuar, por sipas pritjeve të guvernatores së BPRM-së, Anita Angellovska-Bezhovska, kjo nuk do të shprehet në përqindje të madhe.
Bzhovska i’u shmang shifrave specifike kur u pyet për pritjet, përfshirë të dhënat për çmimet e ushqimeve dhe energensëve për muajin mars.

Baby Boo

“Do të përmbahesha nga kuantifikime konkrete sepse sapo ka filluar cikli i projeksioneve makro- ekonomike, duhet të finalizohet kah muaji prill dhe në fillim të muajit maj të kemi shifra të reja për inflacionit dhe sektorin real.
Por, nga kjo që e përmenda, tani për tani, shihet zhvendosje në rritje, por nuk është nivel i lartë i inflacionit”, deklaroi Bezhovska.

Restorant Lumare