Bexheti: Rastet e montuara po lihen në harresë, BDI-ja ishte ajo që dëmtoj drejtësin në vend

Flakron Bexheti, nga rradhët e Aleancës për Shqiptarët sonte po diskuton rreth ligjit për Prokurori Speciale.

Ai replikoi Blerim Bexhetin nga rradhët e BDI-së duke i thënë se gjykata e Apelit si dhe Gjykata Evropiane ka pranuar bombat si dashmi. Flakron Bexheti tha se Blerim Bexheti ka qenë në përgjime telefonike, duke emëruar një Prokuror Publik në një Prokurori.

Tendenca për ta sjell Projektligjin vjen nga Qeveria, por edhe VMRO-ja e përkrah duke kërkuar edhe favore.

BDI-ja shumë pak kompentenca në këtë çështje, sepse shumë dëgjuam në përgjimet telefonike.

Prokuroria Speciale duhet të vazhdoj të hetoen këto bomba, pasi që kemi dëgjuar mënyra çnjerëzore që i ndodhnin shqiptarëve.

Mos flasin për rastet si Monstra, rasti i Kumanovës andaj nuk duhet të lejojmë që këto gjëra të harroen dhe ti lihen kohës. Si njerëz duhet të ngrem zërin pasi që Qeveria i le në hesthje.

Baby Boo