Bërnabiq: Serbia do t’i japë 2 milionë euro nga zemra për Shqipërinë

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka thënë se Serbia do të japë 2 milionë euro për Shqipërinë në Konferencën Ndërkombëtare të Donatorëve në Bruksel.
“Do të japim 2 milionë euro nga zemra për Shqipërinë dhe popullin e saj. Ju dëshirojmë më të mirën”, ka thënë Bërnabiqi për mediat.

Baby Boo

Rreth orës 19:00 do të merret vesh shuma totale e ndihmës për Shqipërinë në këtë konferencë.
Deri më tani janë ndarë:

BE-100 milionë euro

KE-15 milionë euro

Gjermania: 11 milionë euro

Suedia- 5.6 milionë euro

Serbia: 2 milionë euro

Britania e Madhe: 1 milion funte

Kroacia-1 milionë euro