Berberi që qeth me zjarr dhe me sy mbyllur (VIDEO)

Azemi do të demonstrojë një model qethjeje me një person të ftuar në studio, Shyqeri Xhovari  Ai mund të presë flokët me: Cakmak, me tre gërshërë njëkohësisht, me qiri dhe sy mbyllur Te ftuar: Azem Sheshi

Baby Boo