Berat Buzhala godet Edi Ramën për veshjen e tij: Unë bona hajgare o klloun, ti shkove …

Nga Berat Buzhala

Baby Shop Charli

Unë vec hajgare bona atë dite, ky është çu ka shku me votu i veshun në këtë far feje.

Hallall të koftë bir, si klloun dokesh, si klloun sillesh, ama mirë e ki bo zap një shtet dhe një shoqëri.

Këto janë zgjedhjet e vetme në Evrope ku merr pjesë veç një parti.

Në mbi 50 për qind të vendeve merr pjesë veç një kandidat, ai i PS-së, ama Rama nuk e rruan fare, ai shkon me votu i veshun me pantolla të shkurtë e me setër.

Ky ishte një mesazhi i tij për shqiptarët: demokraci në Shqipëri nuk ka ama cirk po.

Urime shqiptar, urime Shqipëri.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors