Benzema: Ramazani është pjesë e jetës time…

“Nuk ka ndikim (agjërimi). Muaji i Ramazanit është pjesë e jetës time dhe feja ime e ka obligim agjërimin e Ramazanit. Për mua kjo gjë është shumë e rëndësishme dhe ndjehem shumë mirë kur agjëroj.”

Baby Boo