Bela i drejtohet Haradinajt: Siç bënit qejfe me Zaevin tash liro ish ushtarin e Uçk-së

Valon Bela ne rrjetin e tij social facebook ka komentuar ngjarjet e fundit me ish ushtarin e Uck-Së Tomor Morina ku Maqedonia e Veriut deshirn t’ia ekstradon Serbise.

Baby Boo

Ai ka sugjeruar Haradinajn se sic benin qejfe me kryeministrin e Maqedonise se Veriut Zoran Zaevin neper konake te te dyve ashtu edhe ti kerkon qe ta liroje ish ushtarin e Uck-se.

Ja statusi tij i plote:

”Haradinaj, njëjtë siç bënte qejfe me Zaevin, tash duhet ta përmbush detyrimin shtetëror dhe t’i kërkon Zaevit lirimin e ish ushtarit të UÇK-së, Tomor Morina.”