Bela: Aziz Pollozhani shkruan si një 10 vjeçar

Pas publikimit , se Aziz Polloyhani nuk di të shkruaj dhe ka bërë gabime sikur fëmijët, ka reaguar edhe Valon Bela duke thënë se rektori i UNT-së, Pollozhani shkruan si një 10 vjeçar.

Baby Boo

“1. Azizi nuk paska ditur të shkruaj si duhet. Ky “drejtshkrim” i takon një 10 vjeçari.
Kush do ta besonte se rektori i UNT-së (ish Ministër, ambasador, drejtor, etj) nuk e ka kuptuar se marrëveshja nuk është “marreveshtje” ?! Apo ndoshta ka dashur të thote marre (turp) dhe veshtja (futja) që i bie se ai ia fut marres dhe do të vazhdon si rektor kirminel dhe nepotist ?!

2. Duke i mbuluar shetitijet e tij me këtë foto, ai ka dëshmuar se në këtë event ka prezantuar si tifoz pasi që në foton e parë nuk është flamuri i Maqedonisë sepse ajo nuk ishte pjesëmarrëse.
Por ka menduar se ia hedh syve të shqiptarisë.
Garant Azizin e ka sjell këtu vajza e tij …” ka shkruar Bela.

 


Restorant Lumare