Bekteshi vlerëson thirrjen e Kurtit për mërgatën shqiptare, iu bën thirrje edhe liderëve tjerë


Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i ftuar në emisionin ClickPlus është përgjigjur lidhur me thirjen publike të kreut të Vetëvendosjes drejtuar qytetarëve të Maqedonisë së Veriut që jetojnë në diasporë për tu regjistruar në Regjistrimin e Popullsisë që ka filluar nga 1 marsi.

Bekteshi ka vlerësuar thirrjen e Kurtit duke deklaruar se e mbështet një akt të tillë dhe se i bën thirrje edhe liderëve tjerë të mbështesin këtë process të rëndësishëm të regjistrimit.