Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

Ministri Brkteshi në rrjetin social Facebook ka njoftuar opinionin se sot është lëshuar në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit.

Baby Boo

Ja postimi i tij i plotë:

“Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit. Po investojmë në infrastrukturë dhe po përmirësojmë kushtet për të tërhequr numër sa më të madhnë turistësh në vend. Kodrës së Diellit i kthehet epiteti qendër skijimi rajonale.”