Bekteshi: Presim zhbllokimin e Kuvendit

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në një intervist për Sitel, ka deklauar se në fillim të javës së ardhshme presin zhbllokimin e Kuvendit!

Baby Boo

“Presim që në fillim të javës së ardhshme të zhbllokohet Kuvendi dhe të fillojmë ti paguajmë pagat apo të sigurojmë përsëri mbështetje financiare për pagesën e pagave, ku natyrisht se një pjesë e madhe e atyre subjekteve që marrin atë ndihmë janë nga sektori i hotelieris” – ka deklaruar ministri Bekteshi!

Restorant Lumare