Bekteshi njoftoi një ngrirje të çmimit të produkteve shtesë


Punëdhënësit të mos pushojnë nga puna punëtorët Qeveria po përgatit një paketë të dytë masash për të ndihmuar ekonominë.

Baby Boo

Me vendim të Qeverisë, çmimet e produkteve shtesë do të ngrihen pasdite, përveç ushqimeve bazë për të cilat ndalimi i rritjes së çmimit është ndaluar për tre ditë. Grupi i dytë do të përfshijë limonë, portokall dhe produkte të tjera.

Ky vendim vjen pasi kemi marrë ankesa nga qytetarët se ato janë dukshëm më të shtrenjta pas krizës së koronavirusit, tha Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi.

Bekteshi u bëri thirrje përsëri punëdhënësve që të mos pushojnë nga puna punëtorët, duke vënë në dukje se qeveria po përgatiste një paketë të dytë masash për të ndihmuar ekonominë.