Bekteshi live nga Velesi: Pa panik, ka vaj

📢NUK KA VEND PËR PANIK, KA REZERVA TË MJAFTUESHME TË VAJIT PËR NEVOJAT E QYTETARËVE.

👉Sot, së bashku me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski vizituam fabrikën e vajit për ushqim Kristal në Veles.

👉Furnizimi me luledielli është stabil dhe vendi ynë importon në vazhdimësi vaj të papërpunuar të nevojshëm për prodhim në kapacitetet vendore, por ka edhe vaj për konsum në amvisëri për qytetarët.

👉Qytetarët nuk duhet të kenë frikë ose të blejnë më shumë për të grumbulluar rezerva.

👉Tashmë ka filluar importi i vajit të rafinuar nga fqinjët, por importohet edhe nga vende të tjera, duke qenë se kemi hequr normën doganore 29 për importin e naftës.

Jemi duke e ndjekur situatën në baza ditore dhe së bashku si Qeveri do të marrim vendime në interes të qytetarëve.

Baby Boo