Bekteshi: Ja cilët qytetarë do të fitojnë vauçerë për turizëm prej 6,000 denarëve


Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi njofton për vauçerët për turizëm prej 6,000 denarëve për mbështetje të qytetarëve dhe turizmit vendor.

Baby Boo