Bekteshi: EVN-ja nuk do të jetë e vetmja, po vijnë edhe kompani tjera

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka njoftuar se po liberalizohet tregu i shpërndarjes së energjisë elektrike, duke shpallur të hapur thirrjen publike për furnizues të rinj.

Ja postimi i plotë:

Në takimin e sotëm me gazetarë, njoftuam se kemi shpallur Thirrjen publike për përzgjedhjen e Furnizuesit Universal të energjisë elektrike, i cili do t’u mundësojë ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, por edhe amvisërive furnizim me energji elektrike më të lirë, duke përmbushur kështu një nga kërkesat e tyre të kahmotshme./PC

Baby Boo