Bekteshi: “Dita e Alfabetit është njëra prej ditëve më të rëndësishme për kombin shqiptar”

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi përmes një postimi në fejsbuk ka uruar qytetarët shqiptar me rastin e Ditës së Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

Baby Boo

“Urime Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!
Dita e Alfabetit është njëra prej ditëve më të rëndësishme për kombin shqiptar!
Shpresojmë që kjo ditë të jetë ditë e bashkimit, përkujtimit dhe motivim për dituri, zhvillim dhe avansim të gjithmbarshëm kombëtar” – ka shkruar Bekteshi!