Bekteshi: BDI është unike


Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i pyetur në emisionin ClikcPlus lidhur me pakënaqësitë e fundit në BDI respektivisht me të ashtuquajturin “Grup i Zja*rrit” Bekteshi është përgjigjur se BDI është unike dhe se edhe Qeveria edhe Kuvendi po funksionojnë normalisht.

“BDI është unike, kemi mbledhje të rregullta brenda organeve partiake qeveria kuvendi funksionojnë..” – është përgjigjur Bekteshi.