Bekim Salii uron bashkëshorten!

Ministri i Shëndetësisë Bekim Salii ka uruar sot në gjashtë vjetorin e martesës gruan e tij bukuroshe Elif Salii!

Baby Boo

Minstri nga kjo martesë ështē bekuar me dy vajza, teksa gruaja e tij është një dizajnere e njohur dhe e suksesshme në Maqedoninë e Veriut!

Ministri Salii në FB ka shkruar: “Përgjithmonë është një kohë e gjatë por nuk do t’a kisha problem t’a kaloj me ty”

Ju urojmë si Pa Censurë edhe shume vite të lumtura!