Bekim Sali vizitoi dyqanet dhe banorët e Dyqanxhikut


Bekim Sali: “Fytyrat e tyre të qeshura dhe shpresa e pritja që u lexohet në sy janë për mua shtytje dhe bindje se për këta njerëz ia vlen të flijohet.
Duke i vizituar dyqanet dhe banorët e Dyqanxhikut, kisha mundësi të bashkëbisedoj me ta dhe t’i dëgjoj kërkesat dhe pritjet e tyre nga ne.
Fytyrat e tyre të qeshura dhe shpresa e pritja që u lexohet në sy janë për mua shtytje dhe bindje se për këta njerëz ia vlen të flijohet.
Vizitën e përfundova me një lojë shahu, në të cilën nuk kalova keq”.