Bekim Sali me Danella Arsovskën vizitojnë lagjen Serava dhe Dizhon


Mbrëmë, bashkë me kandidaten për kryetare të Qytetit të Shkupit, znj. Danella, si dhe me ekipin e këshilltarëve të Çairit e të Qytetit, qëndruam për vizitë në lagjen Serava dhe në lagjen Dizhon. Bashkëbisedimi u fokusua në dëgjimin e halleve të qytetarëve në lidhje me infrastrukturën e lagjeve të tyre, si dhe në gjetjen e mënyrave për zgjidhjen e tyre. Mbetëm të kënaqur nga gatishmëria dhe mundësitë.
Vazhdojmë…
Ta bëjmë Çairin e Ri.